هدف کلی:

• فراهم کردن بستر­های توسعه و تحول بخش ­های مختلف صنعت گردشگری در ایران.

اهداف فرعی:

• بنیان ­گذاری و تداوم گفتمان­ های بین­ المللی در زمینه مفاهیم، نظریات و تئوری ­های مرتبط با حوزه ­های مختلف گردشگری.
  • ایجاد فرصتی مناسب برای تبادل اطلاعات و ارائه دستاوردهای نوین پژوهشی بین اندیشمندان، محققان، فعالان صنعت، دانشجویان و دست‌اندرکاران در حوزه­ های مختلف صنعت گردشگری.
  • بسترسازی در جهت تشویق و ترغیب کلیه ارگان‌ها و افراد فعال در صنعت گردشگری به همکاری با دانشگاه ­ها و بخش­ های آکادمیک.
  • ایجاد بستر مناسب در جهت جلب توجه سرمایه­ گذاران جهت سرمایه­ گذاری در حوزه­ های مختلف صنعت گردشگری با توجه به ظرفیت­ های اقتصادی بالا در این زمینه.
  • فراهم­ سازی بسترمناسب برای انتقال دانش و تجربیات کشورهای مختلف و آشنایی با آخرین دستاوردهای علمی، صنعتی و جدیدترین متدهای پژوهشی انجام یافته در حوزه­ های مختلف گردشگری.
  • ارتقا سطح دانش جامعه و عموم در مسائل مرتبط با حوزه­ های مختلف گردشگری.
  • بررسی تخصصی چالش­ های مختلف حوزه ­های گردشگری.
  • ترویج تحقیقات بنیادی و کاربردی در کلیه حوزه ­های گردشگری و شناسایی ایده ­های برتر و تبدیل آن­ ها به طرح­ های کاربردی و سازنده.