برگزاری دومین نشست هم‌ اندیشی شورای سیاست گذاری اولین همایش بین‌المللی صنعت گردشگری

دومین نشست هم‌ اندیشی شورای سیاست گذاری اولین همایش بین‌المللی صنعت گردشگری در محل دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران برگزار گردید.

11 اردیبهشت 1403

حمایت نشریه علمی گردشگری و توسعه و همچنین نشریه علمی پژوهش‌های روستایی از پذیرش و چاپ مقالات برتر اولین همایش بین المللی صنعت گردشگری

مقالات برتر اولین همایش بین المللی صنعت گردشگری در نشریه علمی گردشگری و توسعه و نشریه علمی پژوهش‌های روستایی پذیرش و چاپ می شوند.

گزارش جلسه شورای سیاستگذاری اولین همایش بین‌المللی صنعت گردشگری

جلسه شورای سیاستگذاری اولین همایش بین المللی صنعت گردشگری در مورخه 12 اسفند 1402 با حضور ریاست محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر مقیمی برگزار گردید.

فراخوان سراسری پذیرش مقاله نخستین همایش بین‌المللی صنعت گردشگری منتشر شد.

گزارش برگزاری اولین نشست هم اندیشی همایش بین المللی صنعت گردشگری

اولین نشست هم اندیشی همایش بین المللی صنعت گردشگری در تاریخ ۲۶ بهمن ماه و در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار گردید.

27 بهمن 1402