گزارش جلسه شورای سیاستگذاری اولین همایش بین‌المللی صنعت گردشگری
گزارش جلسه شورای سیاستگذاری اولین همایش بین‌المللی صنعت گردشگری

🔺جلسه شورای سیاستگذاری اولین همایش بین المللی صنعت گردشگری در مورخه 12 اسفند 1402 با حضور ریاست محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر مقیمی برگزار گردید.

🔺در این جلسه جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه تهران و سایر دانشگاه های کشور و همچنین فعالان و تشکل های اجرایی برجسته کشور در حوزه گردشگری حضور یافتند.

🔺در این جلسه رئیس محترم همایش، جناب آقای دکتر حومنیان به بیان  اقداماتی که تاکنون در راستای برگزاری همایش انجام یافته، پرداختند و همچنین برنامه ها و اقدامات آتی مدنظر را نیز مورد اشاره قرار دادند.

🔺در ادامه، اعضای محترم شورای سیاست گذاری همایش نیز به بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل مختلفی در خصوص چگونگی برگزاری همایش پرداختند.

🔺در پایان مقرر گردید که جلسه آتی شورای سیاستگذاری همایش در اردیبهشت ماه 1403 در هتل اسپیناس تهران برگزار گردد.